Välkommen till vår onlineansökan!

Vi gör en sedvanlig kreditkontroll vid ansökan av Tankkort. För att kreditansökan ska kunna bli behandlad måste du som firmatecknare signera med ditt personliga Bank-ID.

Du kan välja mellan
Företagskort - kan märkas med namn, registreringsnummer etc. som sedan syns på fakturan för att få en bra överblick
Smartkort - Kontantkort utan kreditprövning

Vill du ha hjälp? Ring oss så guidar vi dig igenom ansökan: 011-28 00 00 (vardagar 08-18)

Sök uppgifter om företaget:

Inga matchande resultat hittades

Ansökan om Företagskort

Kortinformation:

Önskad korttyp:
AVSEENDE SMARTKORT: Mottagna medel på Smartkort omfattas inte av insättningsgarantin, vilket innebär att medlen kan förloras om Qstar försätts i konkurs eller annars har betalningssvårigheter. Qstar avser inte att använda de mottagna medlen.
Vi kan komplettera ditt Företagskort med information, så att du kostnadsfritt får uppgifter om fordonets mätarställning och bränsleförbrukning via e-post.
Alternativ för saldobesked:
Fakturaalternativ:    

Jag vill gärna ha erbjudanden och kundförmåner från Qstars affärspartners. Jag godkänner att Qstar hanterar mina personuppgifter (namn, kontaktuppgifter, uppgifter om mina köpvanor) för detta syfte. Jag är medveten om att jag alltid kan ändra mina val genom att kontakta Qstar.

Jag/vi önskar konto enligt ovan och försäkrar att lämnade uppgifter är riktiga. Med denna ansökan och genom att använda kortet accepterar undertecknad Allmänna villkor för Qstars/Pumps/Bilistens Kundkort. Om Smartkortansökan avser en s.k politiskt utsatt person (med viktig funktion i en stat eller internationell organisation eller om du är en familjemedlem/känd medarbetare till en sådan person) krävs att du meddelar Qstar Kundservice detta.
 

Formuläret är korrekt ifyllt och du kan fortsätta till signering.

Rödmarkerade fält är obligatoriska och måste fyllas i innan du kan gå vidare.

Signera:

Observera att du måste vara behörig firmatecknare för att kortansökan skall gå igenom. Om du inte är firmatecknare kan du skicka vidare förifylld ansökan för signering.

Ange namn och e-post til den du önskar vidarebefordra dokumentet för signering till. Ange ditt namn och e-post. (Vi kommer skicka bekräftelsemail med signerat exemplar till e-postadressen du anger nedan.)
 
 

Avsluta Fortsätt till undertecknandet


 

Hämtar data,
Förbereder dokument för signering,
Vänligen vänta...


Feil oppstod : {{ error.msg || error.statusText || error.status || error }}