Circle K EUROPE Card

Ansök direkt online med e-legitimation eller Bank ID. Circle K EUROPE card är avgiftsfritt och passar företag som kör mycket utomlands. Tack vare ett nätverkssamarbete mellan Circle K, BP, Aral, OMV och Agip i hela Europa ger kortet dig tillgång till nära 18000 stationer i hela 29 länder. Med Circle K EUROPE card slipper du allt krångel med olika valutor, och det går utmärkt att betala bro-, tunnel- och vägavgifter med kortet. Du får alltid en faktura och inköpsspecifikation per land med samtliga tankningar i det landets valuta. Fakturan är godkänd för momsåtervinning i en mängd olika länder. Även på den vanliga fakturan med de svenska inköpen hittar du en totalsumma per land i svenska kronor, som du använder för inbetalning till Circle K.

Läs mer om våra korttyper här
Circle K EUROPE Card 65 64 63 62 61 60
Bensin – E85 – Fordonsgas  
Diesel
Vägavgifter*
Påfyllnadsolja**    
Trafikprodukter***        
Parkering        
Biltvätt      
Biltillbehör        
Däck/service        
Bil- och släphyra          
Gasol          
Övrigt på stationen          
* Gäller även broavgift på Öresundsbron. Innefattar inte trängselavgifter.
** Påfyllnadsolja innefattar motorolja, växellådsolja och hydraulolja.
*** Trafikprodukter innefattar glykol, kylarvätska, spolarvätska, billampor, torkarblad, säkringar och låsolja.

1. Jag önskar beställa följande antal kort av typ:

Circle K EUROPE Card

2. Uppgifter om företaget:

Inga matchande resultat hittades
Inga matchande resultat hittades

Genom att signera denna ansökan försäkrar jag/vi att lämnade uppgifter är riktiga och är medveten om att ansökan kreditprövas. Kortinnehavaren har vårt godkännande att använda företagskortet. Jag/Vi har tagit del av kontovillkoren vilka jag/vi förbinder mig/oss att följa. Kontovillkoren finns tillgängliga på circlek.se/foretag. Jag/Vi samtycker till den behandling av personuppgifter som framgår av kontovillkoren.

Ange namn och e-post til den du önskar vidarebefordra dokumentet för signering till. Ange ditt namn och e-post. (Vi kommer skicka bekräftelsemail med signerat exemplar till e-postadressen du anger nedan.)
 
 


Fortsätt Fortsätt till undertecknandet


 

Hämtar data,
Förbereder dokument för signering,
Vänligen vänta...